Om StudMatch

StudMatch er en oppstart med utspring fra NTNU i Trondheim. Forretningsidéen ble til høsten 2020 og har siden da blitt videreutviklet til flere spennende konsepter.

 

Jakob har bakgrunn fra industriell økonomi og teknologiledelse, med hovedfokus på optimering. Han har tidligere startet opp utdannings-oppstartene Realfagshjelpen og EdYou.

Teamet stiller med kompetanse og erfaring fra flere oppstarter, flere års frivillig arbeid i NTNUs innovasjonsmiljø og en genuin interesse for verdiskaping i samfunnet. Sammen ønsker vi å bidra til en sterkere kobling mellom studenter og næringslivet tidlig i studieløpet. 

Jarl Boudier

Jarl Boudier

Produktansvarlig

Simen Busengdal

Simen Busengdal

Forretningsutvikler

Eirik Myking

Eirik Myking

Forretningsutvikler

Jakob Erikstad

Jakob Erikstad

Daglig leder

Uforløst potensial

Dyktige studenter er en av Norges dårligst utnyttede ressurser. Tilgangen på relevante deltidsjobber er liten sammenlignet med antallet studenter som ønsker å tilegne seg relevant erfaring i løpet av studiet. 

StudMatch tilbyr en gylden mulighet for bedrifter til å få tak i flinke ansatte på en fleksibel og kostnadseffektiv måte. Samtidig får studenter relevant arbeidserfaring og kompetanse i studietiden.